Radio interview over de jubileumconcerten

Woensdag 15 maart 2023

Vanochtend gaf bestuurslid Communicatie & PR, Mieke van Rein, een live interview met Radio Eemland 1. In het interview mocht ze vertellen over de jubileumconcerten die we samen met Concertkoor Baarn geven op 22 en 23 april as.

In het ruim 7 minuten durende gesprek vertelde Mieke dat er al twee keer samen is geoefend. De eerste keer in februari, een hele zaterdag. De koren moesten toen wel aan elkaar wennen. Ieder koor heeft zijn eigen klank en daar moet een geheel van worden gesmeed. Dirigent Anthony Scheffer liet de ruim 100 zangers oefeningen doen waarbij heel goed naar elkaar geluisterd moest worden. Dat hielp en al snel ontstond er een mooie koorklank. We gaan nog vaker samen repeteren, het belooft een prachtig en feestelijk concert te worden.

zaterdag 22 april, 20.15 uur in de Domkerk Utrecht

zondag 23 april, 16.00 uur in de Nicolaaskerk Baarn

Je profiteert nu nog van een vroegboekkorting van € 5,- per kaartje. Mis het niet!

>> Beluister hier het interview

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *