Concert Baroque Royal werd een feestje

Afgelopen zaterdag genoot een uitverkocht Stadsklooster zichtbaar van het samenspel tussen koor en barokorkest. Onder de energieke en inspirerende leiding van Anthony Scheffer werd het een muzikaal feestje. De wisselwerking met de vijf solisten en dansensemble Marea maakten het geheel compleet.

Uit het publiek kwamen geweldige reacties:

Mooi gezongen, vooral het Te Deum van Charpentier klonk als een klok .

De overgangen tussen de stukken waren heel mooi.

De dansers zorgden ervoor dat de opera-stukken van Rameau goed tot leven kwamen.

Op 9 juni beginnen we met het nieuwe repertoire dat we op zondag 16 oktober in de Domkerk gaan opvoeren ter gelegenheid van het 900-jarig bestaan van de stad Utrecht. Op donderdagavond 9 juni organiseren we een open repetitie, je bent van harte welkom om vrijblijvend eens mee te komen zingen.
Op het programma staan onder andere Utrecht Te Deum van Händel, Osculetur me van Tollius en Musiciens qui chanter van Wagenaar.

Geef een reactie