KOV op het NOS Journaal, een keer positief nieuws

Afgelopen vrijdag was KOV in zowel het 6 uur als het 8 uur Journaal van de NOS te zien. De avond ervoor was een opnameploeg aanwezig bij de repetitie. Journalist Tanja Braun wilde van enkele senioren uit ons koor weten wat ze van het afschalen van de coronamaatregelen vinden.

Voorzitter en bas Wim vertelde dat we de coronacrisis goed zijn doorgekomen: “We hebben geen ernstig zieken gehad…., we weten wat we aan elkaar hebben”. Alt Athy en sopraan Elleke legden uit dat ze voorzichtig zijn, maar hun gebruikelijke activiteiten blijven ondernemen.

Tussendoor hoor je ons Hymne à la Nuit van Rameau zingen, het stuk waar we ons concert op 21 mei mee zullen openen.

Intussen hebben we al veel leuke reacties gekregen, en een nieuwe zanger die wil komen meezingen heeft zich ook al gemeld. En de koorleden zijn nog een stukje trotser op ons koor!

2 thoughts on “KOV op het NOS Journaal, een keer positief nieuws

    • Dankjewel voor jullie reactie Frederiek en Frank. We werden gebeld door de journalist van het NOS Journaal met de vraag of we wilden meewerken aan een item over het afschalen van de coronamaatregelen. Daar hebben we mee ingestemd. Een ploeg van 3 mensen heeft toen opnames gemaakt van de repetitie en in de pauze een paar koorleden geïnterviewd.

Geef een reactie