Een middag heerlijk zingen

P1700289

Op zaterdag 17 juni j.l. organiseerden we een gratis zangworkshop voor iedereen die plezier heeft in zingen en belangstelling in ons repertoire. Onder leiding van onze dirigent Arthur Koopman en met hulp vaste pianist Jeroen Koopman hebben we een paar heerlijke uren gezongen. Met wel 15 deelnemers en nog eens 15 steunzangers van ons koor maakten we samen een onvergetelijke middag.

 IMG_0737  P1700288
 IMG_0746  IMG_0750

Iedereen was enthousiast en we konden de middag afsluiten met drie bijna foutloos gezongen muziekstukken: Der Abend van Brahms, Pie Jesu van Cherubini en Healing Light van Jenkins. Heel wat deelnemers zeiden: dat smaakt naar meer. En dat gaan we zeker doen!

One thought on “Een middag heerlijk zingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s