Kom meezingen!

Nu we weer samen mogen zingen is dit HET geschikte moment om in te stappen. Na de zomer starten we met de voorbereidingen van ons concert in januari met o.a. Te Deum van Charpentier. Meld je snel aan!

Kom eens vrijblijvend meezingen om te kijken of het iets voor je is

Lijkt het je leuk om in een koor te zingen dat de grote werken uit de klassieke muziekgeschiedenis uitvoert? Koninklijke Oratoriumvereniging Utrecht kan altijd nieuwe (project)leden gebruiken.

Als je zin hebt om te zingen en je wilt eens kijken of dit koor iets voor je is, kun je vrijblijvend een paar keer mee doen. Echt, het zal gaan kriebelen!

Als je na de kennismaking lid wilt worden, organiseren we een kleine stemtest met de dirigent om je stemgroep te bepalen en een stemadvies te geven. Je kunt ook besluiten projectlid te worden. Het lidmaatschap bedraagt € 20,- per maand.

De repetities zijn: op donderdagavond, (behalve op feestdagen, in de zomer- en kerstvakantie). We beginnen om 20.00 uur, houden een pauze om 21.00 uur en zingen dan tot ongeveer 22:15 uur. Het muziekhuis is goed te bereiken met openbaar vervoer. Je kunt ook gratis parkeren op onze eigen parkeerplaats. Je bent van harte welkom.

Voor het januariconcert staat Te Deum van Charpentier op het programma en delen uit het gehele Franse barok repertoire met stukken van Gilles, Delalande, Lully en Rameau.

Als je vantevoren laat weten dat je komt meezingen, zorgen wij dat je de bladmuziek krijgt. Er zijn ook midi-files beschikbaar om mee te oefenen. Stuur een e-mail naar kovutrecht@gmail.com.

Het adres van het Muziekhuis Lombok is:
Makassarstraat 84
3531 VN  Utrecht