Kom eens meezingen

Sinds half oktober 2022 zijn we volop bezig met de voorbereidingen van ons duo-jubileumconcertconcert in april 2023 in o.a. de Domkerk. We vieren ons 170-jarig bestaan met een dubbel koorconcert en barokorkest. O.a. Missa in c-klein van Mozart en Te Deum van Haydn.

Lijkt het je leuk om in een koor te zingen dat de grote werken uit de klassieke muziekgeschiedenis uitvoert? Koninklijke Oratoriumvereniging Utrecht kan altijd nieuwe (project)leden gebruiken. Op dit moment zoeken we vooral sopranen, tenoren en bassen.

Als je zin hebt om te zingen en je wilt eens kijken of dit koor iets voor je is, kun je vrijblijvend een paar keer meedoen. Echt, het zal gaan kriebelen!

Als je na de kennismaking lid wilt worden, organiseren we een kleine stemtest met de dirigent om je stemgroep te bepalen en een stemadvies te geven. Je kunt ook besluiten projectlid te worden. Het lidmaatschap bedraagt € 25,- per maand.

De repetities zijn: op donderdagavond, (behalve op feestdagen, in de zomer- en kerstvakantie). We beginnen om 20.00 uur, houden een pauze om 21.00 uur en zingen dan tot ongeveer 22:00 uur. Het muziekhuis is goed te bereiken met openbaar vervoer. Je kunt ook gratis parkeren op onze eigen parkeerplaats. Je bent van harte welkom.

Voor ons volgende concert op 22 (Domkerk Utrecht) en 23 april (Nicolaaskerk Baarn)  staan de volgende stukken op het programma:

  • Symphonie No.5, 1. Allegro con brio – Ludwig van Beethoven (alleen orkest)
  • Te Deum – Joseph Haydn
  • Symphonie No.2, 2. Larghetto – Ludwig van Beethoven (alleen orkest
  • Missa c-Moll – Wolfgang Amadeus Mozart

Als je van tevoren laat weten dat je komt meezingen, zorgen wij dat je de bladmuziek krijgt. Er zijn ook midi-files beschikbaar om mee te oefenen. Stuur een e-mail naar secretaris@kovutrecht.nl.

Het adres van het Muziekhuis Lombok is:
Makassarstraat 84
3531 VN  Utrecht