Hoge sopranen gezocht!

IMG_5428Wil je nog eens meezingen in een groot muziekwerk? Voor ons jubileumconcert in november 2018 in Utrecht studeren we Judas Maccabaeus van Händel in. De hoge sopranen zoeken versterking. Kom mee doen!

Stuur een e-mail naar miekevanrein@gmail.com om af te spreken wanneer je een keer vrijblijvend komt meezingen.

Indrukwekkend stuk met prachtige koorpartijen

Koninkijke Oratorium Vereniging Utrecht brengt dit indrukwekkende muziekwerk ter gelegenheid van het 165-jarig bestaan. Op zaterdag 10 november 2018, met de monumentale Jacobikerk in Utrecht als decor en met begeleiding van een 25-koppig orkest en 4 solisten.

Händel componeerde Judas Maccabaeus in 1746 en het bracht hem de doorbraak naar het grote succes. Het oratorium gaat over de oud-testamentische verzetsstrijder Judas Maccabaeus die triomfen behaalde tegen de onderdrukking van de Seleuciden.

Kom mee doen!

Ben je bas of tenor? Als je zin hebt om te zingen en je wilt eens kijken of dit koor iets voor je is, kun je vrijblijvend een paar keer mee doen. Echt, het zal gaan kriebelen!

We vragen je om thuis te oefenen. Hiervoor zijn oefen midi-files beschikbaar. Als je na de kennismaking lid wilt worden, organiseren we een kleine stemtest met de dirigent om je stemgroep te bepalen en een stemadvies te geven. Je kunt ook besluiten projectlid te worden tot aan het jubileumconcert op 10 november. Het lidmaatschap bedraagt € 20,- per maand.

De repetities zijn: op donderdagavond, (behalve in de zomer- en kerstvakantie) in ons Muziekhuis in Lombok. We beginnen om 20.00 uur, houden een pauze om 21.00 uur en zingen dan tot ongeveer 22:15 uur. Het muziekhuis is goed te bereiken met openbaar vervoer. Je kunt ook gratis parkeren op onze eigen parkeerplaats. Je bent van harte welkom.

Als je vantevoren laat weten dat je komt meezingen, zorgen wij dat er bladmuziek voor je klaar ligt. Stuur een e-mail naar miekevanrein@gmail.com.

Het adres van het Muziekhuis Lombok is:
Makassarstraat 84
3531 VN  Utrecht