Even voorstellen: Wim Bakker

Waarom ik het leuk vind om bij bij KOV te zingen komt voornamelijk omdat het repertoire mij aanspreekt en de oefenlocatie dicht bij Rachmaninoff is. De mensen, die ik er tot nu toe heb ontmoet, spreken mij aan en ik krijg de indruk dat er wederzijdse interesse kan ontstaan en daarmee voor mij een goede basis ligt voor de toekomst. De dirigent weet van aanpakken en laat het koor flink presteren. Ik vind dat prettig. Zingen vind ik leuk en goed zingen nog meer.
Ik heb behalve bij KOV ook bij Toonkunstkoor Utrecht auditie gedaan om er zeker van te zijn om bij een koor te mogen zingen. Gelukkig ben ik bij beide koren aangenomen.

In het dagelijks leven probeer ik iedere morgen om ca 07.00 bij roeivereniging Viking in een roeiboot te stappen tezamen met meerdere roeiers, om te genieten van het heerlijke water rondom Utrecht. Meestal roei ik via de Vaartsche Rijn en het Merwedekanaal naar de Muntsluis en weer terug. Iedere paar weken test ik mijn conditie op een zogenaamde ergometer (roeimachine) om te kijken of ik nog een acceptabele tijd neerzet op de 2000m.

Daarnaast nog secretaris van een RVB van een stichting en lid van een vereniging met tweewekelijkse bijeenkomst over verdieping in het leven en filosofie. Ik vind verder ontspanning in hobby software ontwikkeling samen met beheer van twee websites.

Wat koorleden van mij mogen weten is, dat ik een geboren en getogen Utrechter ben (Rivierenwijk) en dat ik zowel in Utrecht, Friesland als Brabant heb gewoond.
Ik heb mijn vrouw Coby op de middelbare school in Utrecht ontmoet. Zij kwam te wonen in Tuindorp, na een verhuizing uit Etten-Leur.

Ik vind zingen heel erg leuk en wil graag bij KOV zo lang mogelijk blijven zingen.