Even voorstellen: Trix Kugel

Trix

Tot vorig jaar was ik lid van het Stichts vrouwenkoor. Ik was één van de jongste leden. Het oude bestuur stopte en niemand wilde een bestuursfunctie overnemen. Dat was het einde van een koor dat bijna 90 jaar heeft bestaan.

Op internet vond ik KOV, met ongeveer hetzelfde repertoire. Mijn voorkeur gaat niet speciaal naar religieuze muziek, wat wereldser vind ik ook prima. De ontvangst was bijna uitbundig een paar mensen gaven enthousiast een hand….
Een groot voordeel is dat ik naar de repetitie ruimte toe kan wandelen met mijn boodschappenkarretje voor de muziekstandaard (niet het sterkste argument om voor dit koor te kiezen 😃).

Sinds ik niet meer werk probeer ik regelmatig te sporten. Momenteel zwem ik weer een paar keer per week. Wij hebben geen auto dus fietsen we voor boodschappen en andere activiteiten. Lezen doe ik graag en net als bij muziek heb ik geen voorkeur voor een speciaal genre boeken.

Al 40 jaar getrouwd met Roland van de Perel. De afgelopen periode was onze wereld nogal klein. Wij hadden jaren abonnementen op de diverse concertseries in Tivoli Vredenburg en schouwburg. Ook bezochten regelmatig musea. We hopen dat vaker te gaan doen zodra het weer kan.