Even voorstellen: Paul Ahsmann

Ik ben bijna twee jaar geleden weer terugverhuisd naar Utrecht vanuit de Betuwe.  In de Betuwe (Culemborg) zing ik sinds enkele jaren bij een mannenkoor, maar ik wilde daarnaast ook in een koor in Utrecht zingen.  Daarbij keek ik vooral naar de repertoirekeuze en de samenstelling.  Een gemengd koor en klassiek repertoire waren in een notendop mijn zoekcriteria.  Zo ben ik bij  KOV Utrecht terecht gekomen en de goede balans tussen ambitie en plezier die ik aantrof tijdens de kennismakingsrepetities hebben mij snel over de streep getrokken.  


Ik ben na een werkzaam leven in verschillende managementfuncties in de ICT- en Business consultancy nu aan het uitbollen.  Zoals aangegeven zing ik bij het Culemborgs Mannenkoor, waar ik ook bestuurslid ben. Bovendien zet ik me in als vrijwilliger voor de Utrechtse Stichting “Taal Doet Meer” bij het project “Eigen Kracht”, die Utrechters met een migratieachtergrond helpt bij hun zoektocht naar een opleiding of werk.  
Als het maar even kan maken Mariëtte (mijn partner) en ik graag stedentrips in binnen- en buitenland waar we naast de geijkte culturele ‘must sees’ ook graag de wereld beschouwen vanaf terras of café. Onze drie kinderen zijn inmiddels de deur uit dus we hebben de handen vrij.


Sinds twee jaar hebben we een tweede huis in Portugal, in de heuvels van de Algarve.  Hoewel COVID het eerste jaar behoorlijk wat roet in het eten heeft gegooid is het de bedoeling dat we regelmatig naar dat huis gaan voor een periode van enkele weken.  Dat is voor ons de ideale combinatie van de stedelijke drukte die we in Utrecht opzoeken en de landelijkheid en rust die we in Portugal ervaren.