Even voorstellen: Mariëtte van Beusekom

Al jaren ben ik op zoek om weer bij een leuk koor te gaan zingen. Als kind heb ik jaren gezongen in het kinderkoor van de kerk. We oefenden dan tussen de middag op de lagere school. De directeur van de lagere school was tevens de dirigent van het koor. Daarna heb ik een paar jaar gezongen bij een klein kerkkoor en bij een groot jongerenkoor in Amsterdam. Sinds ik in Utrecht woon zoek ik een leuk koor waar gezelligheid en mooi zingen met een klassiek repertoire samen gaat. En dat heb ik gevonden bij de KOV!  Ik hoop dat we ooit de Matthäus Passion gaan zingen!

3 dagen per week werk ik in het basisonderwijs. Met veel plezier sta ik in een kleutergroep op een school in de rivierenwijk. Ik werk inmiddels 29 jaar in het basisonderwijs. Ik heb lesgegeven in groep 1 t/m 7. De laatste jaren in de kleutergroep en dat bevalt me prima. Geen methodes die moeten, maar kijken naar wat de leerlingen nodig hebben.

Wat de KOV’ers mogen weten? Ik woon in Utrecht met Gert en mijn dochter Sophie. Mijn oudste dochter woont sinds kort op kamers in Utrecht. Op mijn niet werkdagen ga ik graag baantjes zwemmen of hardlopen. Verder ga ik graag naar het theater, de bioscoop, lekker wandelen in een stad / in de natuur of een eind fietsen.