Even voorstellen: Maartje Strijbis

Hoi allemaal, mijn naam is Maartje Strijbis, ik zing nu een paar maanden bij KOV. Eind 2022 werd ik meegesleurd om een avondje mee te komen zingen door mijn goede vriendin Malou. Zij haakte wegens omstandigheden af, ik was meteen verkocht.

Recent ben ik naar Utrecht verhuisd met mijn lief Justin en ons zoontje Beer en was ik op zoek naar een interessant koor. In een grijs verleden heb ik aan het Conservatorium van Amsterdam Jazz zang gestudeerd (met altijd verplicht op de maandagmorgen klassieke stemvorming, jawel:). Ook zong ik altijd in bandjes. Mijn roestige ‘van-blad-zing-skills’ keren langzaam weer terug. Leuk om te merken dat dat toch nog ergens gecodeerd ligt opgeslagen in mijn langetermijngeheugen.

Op de momenten dat ik niet zing bij KOV, begeleid ik cliënten als EFT-Specialist (methodiek voor behandeling van o.a. PTSS, vergelijkbaar met EMDR) en Familieopsteller bij het verwerken van overweldigende ervaringen in hun leven, het overwinnen van fobieën en andere blokkades. Daarvoor heb ik zo’n tien jaar als professioneel fotograaf de wereld over gereisd en aan mooie projecten gewerkt en stond ik daarnaast op het podium als jazz zangers. Hierin begeleidde ik ook anderen als stem- en ademcoach, o.a. bij Toneelgroep Amsterdam. Ik heb veel acteurs, zangers en andere podiumbeesten begeleid in het leren omgaan met hun podiumangst, perfectionisme en andere fijne beren op de weg die komen kijken bij een professioneel leven in de schijnwerpers.

Leuk om jullie allemaal te leren kennen deze maanden, en mee te mogen ploeteren om de prachtige muziek die we in april ten uitvoering gaan brengen, onder de knie te krijgen. 

Warme groet,

Maartje