Even voorstellen: Jos van Dijk

In de jaren negentig ben ik begonnen met zingen. Ik was docent in het HBO en na een onderwijshervorming moest ik colleges gaan geven aan grote groepen. Ik wilde met zingen mijn stem trainen. Ik heb sindsdien in enkele middelgrote gezelschappen gezongen en lange tijd in een dubbelkwartet. Overwegend oude muziek. 

De KOV is als groot koor geheel nieuw voor mij. Het is wel even wennen, maar het bevalt me wel. Het was heel fijn om weer eens mee te mogen doen aan een uitvoering voor een groot publiek.

Ik woon nu ruim dertig jaar in Tuindorp, ben inmiddels al meer dan tien jaar gepensioneerd. Ter afwisseling van lezen en schrijven werk ik af en toe in onze volkstuin. En we gaan graag naar concerten van het Netwerk Oude Muziek.
Begin volgend jaar hoop ik ook weer mee te doen met een meezingconcert van het Groot Omroepkoor.

Jos