Even voorstellen: Jacqueline Vos

Als tiener en student heb ik in diverse koren gezongen. Door verschuiving van mijn aandacht naar werk en gezin, was deze fijne bezigheid in de vergetelheid geraakt. Door een bericht over de open koordag van de KOV op Facebook, werd mijn interesse gewekt. Het afwisselende, klassieke repertoire van de KOV spreekt mij aan en tijdens de dag voelde ik een prettige sfeer.

Ik werk als onderwijskundige en teammanager bij het Amsterdam UMC, locatie AMC. Samen met mijn team adviseer ik de BSc. en MSc. opleidingen van de faculteit Geneeskunde van de UvA over te maken onderwijsbeleid en -innovaties. Tevens geven we allerhande trainingen om docenten, veelal dokters, te professionaliseren in het docentschap.

Verder besteed ik mijn tijd aan ons gezin; wij hebben 3 kinderen (Thimo (19 jr), Marith (17 jr) en Yenthe (14 jr)). In de tijd dat ik niet zing, aan het werk ben of ons gezin mijn aandacht vraagt, doe ik graag aan sport of yoga of ben ik buiten in beweging. Tevens vind ik het leuk om creatief bezig te zijn. Zo volg ik momenteel tekenlessen. Ik vind het zingen weer heerlijk en hoop dat bij het KOV lang te blijven doen