Even voorstellen: Gaia de Mare

Toen ik me bij Toonkunst Amersfoort niet meer op mijn plek voelde ging ik op zoek via Google. Qua genre sprak de KOV me zeer aan, aansluitend in juni ging ik naar de open avond. Sympathiek en niet zo streng kwam het op me over. Besluit was vrijwel direct helder.

Over mijzelf
Na jarenlang als psychotherapeut gewerkt te hebben werk ik nu voor Stichting PassieProjecten. Een organisatie die klassieke meezingconcerten organiseert. Daarnaast werk ik als vrijwilliger bij de Hoogstraat, een revalidatiekliniek in Utrecht, op de afdeling dwarsleasie. Beide met veel plezier.

Daarnaast zing ik in het Taizekoor Bilthoven, wat erg fijn is.
Een eenvoudig, bewust leven is belangrijk voor me. Via Hindoeïsme en Christendom e.e.a. eigen gemaakt wat kleur, vreugde en dankbaarheid geeft in mijn leven.

Ga graag met vrienden weg, naar concerten, musea of per fiets erop uit.

Hoop de komende jaren fijn samen te zingen bij het KOV.

Hartelijke groet,

Gaia