Bassen, tenoren en sopranen: kom meezingen!

Lijkt het je leuk om in een koor te zingen dat de grote werken uit de klassieke muziekgeschiedenis uitvoert? Op zoek naar een leuk zangproject? Koninklijke Oratoriumvereniging Utrecht zoekt nieuwe leden. Op dit moment repeteren we digitaal, maar we hopen snel weer bij elkaar te kunnen komen in onze vaste repetitieruimte het Muziekhuis aan de Makassarstraat.

Er zijn nog plaatsen voor bassen, tenoren en sopranen.
Kom eens vrijblijvend meezingen om te kijken of het iets voor je is.

Stuur een e-mail naar miekevanrein@gmail.com om af te spreken wanneer je een keer vrijblijvend komt meezingen.

Kom mee doen!

Ben je bas, tenor of sopraan? Als je zin hebt om te zingen en je wilt eens kijken of dit koor iets voor je is, kun je vrijblijvend een paar keer mee doen. Echt, het zal gaan kriebelen!

We vragen je om thuis te oefenen. Hiervoor zijn oefen midi-files beschikbaar. Als je na de kennismaking lid wilt worden, organiseren we een kleine stemtest met de dirigent om je stemgroep te bepalen en een stemadvies te geven. Je kunt ook besluiten projectlid te worden. Het lidmaatschap bedraagt € 20,- per maand.

De repetities zijn: op donderdagavond, (behalve op feestdagen, in de zomer- en kerstvakantie). We beginnen om 20.00 uur, houden een pauze om 21.00 uur en zingen dan tot ongeveer 22:15 uur. Het muziekhuis is goed te bereiken met openbaar vervoer. Je kunt ook gratis parkeren op onze eigen parkeerplaats. Je bent van harte welkom.

Als je vantevoren laat weten dat je komt meezingen, zorgen wij dat je de bladmuziek krijgt. Stuur een e-mail naar miekevanrein@gmail.com.

Het adres van het Muziekhuis Lombok is:
Makassarstraat 84
3531 VN  Utrecht