Koordag: werken aan Baroque Royal

In voorbereiding op het Baroque Royal concert van 21 mei hebben we afgelopen zaterdag hard gewerkt aan het repertoire. Zangpedagoge Åsa Olsson hielp ons de puntjes op de i te zetten. Samen met de bevlogen en energieke inzet van onze dirigent Anthony Scheffer en de virtuose begeleiding op piano van Duco Burgers werd het een dynamische en leerzame dag. Wat is er heerlijker dan samen muziek maken, terwijl de voorjaarszon naar binnen schijnt.

Op 21 mei om 20.00 uur geven we een concert in de Janskerk in Utrecht. We spelen en zingen een Frans barokrepertoire met werken van Charpentier en Rameau. Bijzonder is de samenwerking met dansgroep MAREA, met speciaal voor het concert gecreëerde choreografieën. Mis het niet!

One thought on “Koordag: werken aan Baroque Royal

Geef een reactie