Open Koordag zaterdag 9 oktober: kom kennismaken met ons koor

Altijd al gedroomd om in een koor te zingen dat de grote werken uit de klassieke muziek zingt? Wil je een keer meemaken hoe het is om op te treden samen met orkest en solisten voor een breed publiek? Maak kennis met Koninklijke Oratorium Vereniging Utrecht.

Kom een middagje studeren op Te Deum van Charpentier!

Datum: zaterdag 9 oktober
Tijd: 12.00 tot ongeveer 16.00 uur
Locatie: Het Muziekhuis, Makassarstraat 84 in Utrecht (Lombok)

Wat gaan we doen?
We gaan delen van Te Deum van Charpentier instuderen. Anthony Scheffer, onze dirigent zal ingaan op de achtergronden van dit stuk. Wat is het voor muziek, en in welke context moet je het plaatsen? En er is uiteraard ruimte voor gezelligheid en kennismaking met de koorleden. Voor een lichte lunch wordt gezorgd.

Je bent van harte welkom om vrijblijvend met ons mee te doen. Wie weet gaat het kriebelen en sta je op 15 januari 2022 met ons in de Janskerk voor een daverend concert. Geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar kovutrecht@gmail.com om te laten weten dat je komt. Wij zorgen dan dat de partituren voor je klaar liggen.

KOV-promo_2021.jpg

Geef een reactie