Warm concert in volle Aloysiuskerk

Januari concert

Na afloop van het zondagmiddagconcert Geloof-Hoop-Liefde op 28 januari waren de reacties hartverwarmend. Onder leiding van onze dirigent Arthur Koopman zongen we het prachtige Requiem van Cherubini. Jeroen Koopman , onze pianist bij de repetities (en inderdaad, zoon van de dirigent), begeleidde ons op het kerkorgel.

Nadat de voorzitter Evelien Ribbens in een welkomstwoord bassen en tenoren opriep mee te komen repeteren voor ons jubileum concert in november, speelde Jeroen Koopman 2 solo’s op het kerkorgel. Van G. A. Homilius en J.C. Kellner. Kerkorgel op z’n mooist!

Daarna vervolgde het koor het optreden met liederen van Brahms, Dvorak en Schubert. Het was een sfeervolle middag.

 SAMSUNG CSC  SAMSUNG CSC
 SAMSUNG CSC  SAMSUNG CSC

Geef een reactie